Ser min røv stor ud i den her paliet?

Palietter er komemt for at blive.

I mit skab, og i moden. Jeg elsker dem. Jeg er stadig den lille pige i røde træsko, der ville være cirkusprinsesse, når jeg ser en paliet. Eller tusind. Jeg elsker dem. De kan bare have en tendens til at fremhæve upassende buler på en rimeligt irriterende måde. Alligevel er skabet fyldt af dem og jeg har både veste (flertal), jakker (flertal), bukser (ental) og en del cardigans der blinker og laver disco i stearinlysets skær. Og når de en dag ikke længere hitter holder jeg fast i dem. Og så selv om min røv ser stor ud i dem. Eller mine arme. Whatever, pointen er at ingen nogensinde ser for stor ud i palietter. Se bare her. Det endegyldige bevis:

Yep - den der klud - stor nok til at gemme en campingvogn - er lavet af palietter.
7 Comments
Previous Post
Next Post