Ser min røv stor ud i den her paliet?

Palietter er komemt for at blive.

I mit skab, og i moden. Jeg elsker dem. Jeg er stadig den lille pige i røde træsko, der ville være cirkusprinsesse, når jeg ser en paliet. Eller tusind. Jeg elsker dem. De kan bare have en tendens til at fremhæve upassende buler på en rimeligt irriterende måde. Alligevel er skabet fyldt af dem og jeg har både veste (flertal), jakker (flertal), bukser (ental) og en del cardigans der blinker og laver disco i stearinlysets skær. Og når de en dag ikke længere hitter holder jeg fast i dem. Og så selv om min røv ser stor ud i dem. Eller mine arme. Whatever, pointen er at ingen nogensinde ser for stor ud i palietter. Se bare her. Det endegyldige bevis:

Yep - den der klud - stor nok til at gemme en campingvogn - er lavet af palietter.

7 kommentarer

 1. Undskyld, Julia. Men.
  (og ja, jeg ved godt, at du siger, man skal stå ved det man siger. Bemærk at der ikke er smileys!).

  *paillet
  *pailletter

 2. Jeg så en meget smart og ikke mindst trafiksikker pige med paillietter på sin cykelhjelm forleden nær Kongens Nytorv. Nåede ikke at snappe hverken billede eller mærke. Men den var smart – og jeg tænkte at det lige var noget for dig. Næste gang når jeg det!

 3. Just loooove the title !
  “Ha ha, helt vild griner “!
  Pallietter en hver cirkusprinsesse in spe ‘s drøm !
  Men helt ærligt på vej ud af modebilledet igen ikke, next thing er velour – det er også fyldt med trylleri og magi ! – go for it ! :o)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *