Kærlighed i Sommerlandet

Jeg håber virkeligt, at de er glade for hinanden.

Længe.

Og så håber jeg at deres venner ikke er den slags, der først kom forbi med en gigantisk peberbøsse… Men der er faktisk ikke ret meget, der er lige så romantisk, som bryllupper, og som at være vidne til at nogen virkeligt er glade for hinanden. Forleden var jeg for første gang på besøg i min venindes nye lejlighed. Den veninde, jeg kom til at såre (lidt) fordi jeg HER kritiserede hendes kaffe i stedet for bare at sige det. Blog-stupidity forresten.. men der hang kærlighed i de nymalede vægge, som kun lige kunne skimtes mellem flyttekasserne, Kærlighed, redebyggeri og total glæde og lykke. Det er et sted, jeg bliver nødt til at komme forbi ofte. Kærlighed holder. Også de andres. Må hellere male foran deres hoveddør ved lejlighed.

4 kommentarer

  1. ja man kan blive helt rørt, når man er vidne til andres store kærlighed – Det smitter, men det er da ikke det værste at blive smittet med

    🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *