Kreabloggernes verdensherredømme

èn ting er at de kan sy og strikke og alt muligt andet fantastisk, men det begynder at gå op for mig, at det kun er i Danmark kreabloggerne ikke er begyndt at tjene penge på at blogge endnu. Læs med lidt endnu, så giver det mening hvor tæt kreabloggerne er på at blive multimange(måske)millionærer.

Et af de spørgsmål jeg får alleroftest ved foredrag om blogging, er om man kan tjene penge på at blogge.

Også som KREABLOGGER?

YEP

Ja.

Og ja.

Det kan man. Bare kig dig lidt omkring og se hvor dygtige folk er. Måske – og kun måske – er der så megen selvjustits i visse dele af blogerverdenen, at det kan være svært at sige højt, hvad man gerne vil tjene sine penge på?  (Og yep – jeg holder workshops om hvordan man kan tjene penge på at blogge. Og jeg ved godt at det må man ikke tale om allesteder i blogland, men her hos mig, må man godt!)

Og det der med at tjene penge på at være kreablogger er anderledes andre steder end her i Danmark. Andre steder siddder der kloge damer med erfaringer indenfor netop dette felt,  og nogle deler dem endda: Derfor vil jeg gerne råbe højt hurra for bloggen her GOING HOME TO ROOST, og bloggeren bag, Bonnie, som har lavet en GRATIS EBOG om netop det: Hvordan kreabloggere kan tjene de penge, de bør. Og den er god, den e-bog og pæn. Og yep – man kan også købe et kursus af hende. Online und alles. Jeg kender altså ikke damen, men jeg er imponeret. Klik her og download ebogen.

2 Comments
Previous Post
Next Post