Gratis glæder…

Jeg er fan af gratis glæder. Og blandt dem, er nyhedsbreve. Der sidder så mange kloge mennesker og deler gratis ud af viden, inspiration og begejstring, som du så bare skal klikke ja tak til at modtage. Det er det nye mediebillede, der er ved at tegne sig, og på en eller anden måde, ender det med at være til vores store fordel. Jeg vil prøve at samle gode nyhedsbreve samme  her i den kommende tid, og præsentere dig for dem, så du kan glædes ved dem:

1. FUNCH Made With Love

Hvis du har børn og hvis du synes at deres tøj både skal være let at vaske, klædeligt, så økologisk som muligt, gerne lavet med kærlighed og ikke himmelråbende dyrt, så meld dig til her hos Funch. Hvis du melder dig til i Juni deltager du samtidig i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr til den lækre webshop.

2. Selveste Gwyneth Paltrow udgiver et nyhedsbrev, som er et helt lille magasin i sig selv. Det er til tider rigeligt amerikansk men som oftest fyldt med tips, ideer, bøger, genveje og masser af inspiration til et sundt liv. Klik her, og meld dig til.

3. Kids craft Weekly, er som navnet siger et ugentligt nyhedsbrev, som indeholder tips og ideer til hvad du selv kan lave til og med dine børn. Igen: Ganske ganske gratis.

Og ja, hvis du endnu ikke modtager mit nyhedsbrev om branding, pr, interviews med spændende mennesker og med masser af tips til de skrivelystne, så klik her.

2 kommentarer

  1. Hej Julia,

    er lige stødt på din fremragende blog – tak for tips til gode nyhedsbreve og ikke mindst dit eget – glæder mig til at læse det:)

    /Julie

  2. Selvoptaget som man indimellem er, kan jeg ikke lade være med at nævne, at hvis du inde på min hjemmeside holdaf.dk eller på min blog tilmelder dig mit nyhedsbrev, så får du 10 gratis tips til at skabe et positivt samvær med børn og unge i hverdagen (hvad enten det er dine egne, eller nogen du passer:-) Mange melder tilbage, at tipsene er både brugbare og virkningsfulde.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *