Receptionsløve?

Nej. Det er jeg ikke. Ingen løve. Men det var tophyggeligt i går, med mange søde mennesker, det er alt for lang tid siden jeg sidst har set. Desværre fik jeg ikke hevet kameraet op af tasken, fordi jeg blev så forbløffet over at der rent faktisk var tale om en Se og Hør-begivenhed med rød løber, kendisbilleder etc, at jeg ikke lige fik hevet kameraet op. Bogen blev præsenteret og af hjertet tillykke til forfatterinden, Charlotte Wendt Jensen!

Nå, men her den sure del af referatet. Inden receptionen mødtes jeg med min veninde, så vi kunne følges. Vi mødtes på RAW 42, som er den internationale rawfoodbølges nik til Danmark. Jeg ved at deres mad er fantastisk, at deres smoothies er gode, at stedet er lækkert etc etc – MEN DRK ALDRIG DERES KAFFE! Den er lavet på mandelmælk og smager (eller det gjorde den i går) decideret af savsmuld.

Hav en skøn torsdag derude i blogland – jeg må hellere prøve at arbejde lidt også…

2 Comments
Previous Post
Next Post