Receptionsløve – not

Jeg skal til bogreception i dag. På bogen “Iværksat af Kvinder”, som en tidligere kollega Charlotte Wendt har skrevet. Hun har interviewet en masse kvinder, som fortæller om livet som selvstændige. Det er jo noget jeg i sagens natur er temmeligt optaget af for tiden, og jeg glæder mig vildt til at komme ind til receptionen. Spørgsmålet er ikke så tøjkriseagtigt i dag – for det har jeg ikke helt tid til – men mere over i gavekategorien. Hvad (POKKER) giver man damen? Borset fra det, vil jeg om jeg kan overvinde min indre generthed (i mangel af bedre ord), og tage en masse billeder til jer af de superseje topcool inspirerende damer – inklusive forfatterinden – og vise jer senere. Hvis det ikke lykkes, prøver jeg at tage billeder af noget regnvejr eller noget.

3 Comments
Previous Post
Next Post