Beklager… Kan ikke lade være…

Altså enten er dette den vildeste idé eller også er det absolut rædselsfuldt. Endnu en gang er jeg havnet lige præcis der, hvor jeg ikke kan gennemskue på hvilken side af den magiske grænse vi befinder os. Og jeg har ikke have, så jeg behøver heller ikke vide det. Men klik her, og se hvordan du selv kan lave disse kort, som MAN KAN PLANTE I HAVEN, så der faktisk kommer blomster op. Og fortæl mig lige om det er storslemt eller meget sødt, tak.

8 kommentarer

  1. Jeg synes faktisk, at det er meget sødt. Jeg erindrer svagt at have fået et kort engang for 100 år siden, som man kunne rive i stykker og “så” i en urtepotte – og så kom der rent faktisk nogle spirer op. Om det blev til blomster, husker jeg ikke længere, men for en pre-teen (må jeg have været) var det vældigt spændende at se.

  2. Karsefrø på en tot vat, var super, husker jeg. Det her er da en “karsebeplantning”, der har fulgt med tiden – alletiders!

  3. Det er da nuttet……husker noget fra min barndom……en muslingeskal, i vand ……blomst kommer frem, godt nok af papir , men alligevel, me like!

  4. Det falder ikke lige i min smag. Min første tanker er umiddelbart: Hvorfor? Er der nogen der lige mangler det, eller I don’t know… Jeg tror min søster på 11 ville synes det var sjovt. (Måske er jeg bare gnaven i dag, fordi solen igen er slukket, fordi min søn vågnede kl. 5, som er en hel halv time før end han “plejer” og nok mest fordi, jeg igen i dag skal aflerevere ham til en rædselsfuld indkøring ved dagplejen. Av av av.)

  5. jeg fik engang en afskåret palmestump (15cm høj) med voks i den ene ende – satte man den i vand ville den begynde at vokse…….og det gjorden den skam også. men den slog ikke rødder pga voksen, og det er da ikke lige sagen at have en palme stående i en skål vand. Nej så hellere et kort som kan plantes.
    jeg siger IN! 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *