Fra weekenden og direkte ind i Mandagen

Kender du de mandage, hvor der bare er fuldstændig smæk på, alt skal gå stærkt, og man ved at det bare handler om at skynde sig at ryste weekendtempoet af sig og springe ud i ugen? Sådan en dag har jeg i dag. Men jeg har faktisk glædet mig, for det er gode ting, jeg skal. Weekenden har været skøn med Elias. Han var ude hele eftermiddagen i går sammen med Johan og kaste med sten ved stranden (åbenbart noget af det mest sindsoprivende spændende, man kan forestille sig), i regn og blæst og efterårsvejr i maj. Han kom hjem og var lykkelig med sut i munden og røde kinder, og kolde hænder, og fuld af historier.  Historier om sten, der siger plop og verdens mest fantastiske far, som ovenikøbet kan køre bil. Vildt. Det er historierne, jeg er vild med. For eksempel den om, Usli Hafe. Usli Hafe er nemlig det bedste sted på hele jorden, og her man kan være så heldig at møde en tiger, der siger BØØØØH.

Ps. Hvis du mod forventning ikke ved hvad Usli Hafe er, så er det naturligvis det bedste sted på Jorden, nemlig Zoologisk Have.

5 Comments
Previous Post
Next Post