Hjertet på Bloggen # 4

Ida har været så sød at dele sin Irriterende følelse med os. Altså den følelse, man ville ønske man kunne skære af, og bare undgå at løbe rundt med. Har du også én? Så send mig en mail julia@julialahme.com. Du kan naturligvis være lige så anonym, som du ønsker.

Misundelse
Min værste irriterende følelse er følelsen af at være misundelig på min mand!
Jeg bliver misundelig over hans evne til at kunne tage på arbejde, ud og spille fodbold, være sammen med drengene, osv. Alt dette gør han bare, og han har det godt når han gør det.
Jeg synes altid at jeg har mor-titlen siddende i panden! Hvis jeg tager nogen steder uden baby, så sidder det stadig i baghovedet hele tiden, er han nu glad, får han nok at spise, får han sovet nok osv. osv.!
Jeg drømmer mig en gang i mellem tilbage til de dage hvor jeg bare var mig! Nu er jeg altid mig + baby, og det er da også rart nok de fleste dage, meeen jeg er misundelig på min mand! Han er stadig bare ham…

Kærlig hilsen Ida

4 Comments
Previous Post
Next Post