Hjertet på bloggen #1

Jeg modtager rigtigt mange mails, rigtigt mange kommentarer herude og jeg møder mange, mange (MANGE) kvinder som går rundt med nogle af de Irriterende Følelser. Dem, som man ville ønske man ikke havde, dem som man snart ikke kan holde ud at have i sin krop mere. Det synes jeg vi skal gøre noget ved, og jeg tror at noget af det man kan gøre, er at lufte dem, lige her i hvad der engang hed De Onde Mødres Klub, men som måske i virkelighden snart trænger til et nyt navn.

Vil du være med?

Hvis du slæber rundt på en eller flere af de Irriterende Følelser, så send den til mig. Du kan gøre det helt anonymt, hvis du vil, hvis ikke linker jeg med glæde til dig. Jeg håber vi kan nå op på 10 styks i løbet af denne uge. Kom og vær med til at lægge Hjertet På Bloggen. Skriv til mig på julia@julialahme.com

Min helt egen, allermest Irriterende Følelse er en god gammel traver, nemlig Dårlig Samvittighed.

Jeg ved godt, jeg burde gøre noget alvorligt ved det og det har jeg da sådan set også dårlig samvittighed over at jeg ikke når, men jeg har kronisk (!) dårlig samvittighed. UDEN grund. Jeg er helt derude, hvor jeg får dårlig samvittighed, hvis jeg arbejder / ser en veninde / tager til yoga / går i biffen / holder foredrag / er syg så meget som en time, hvor Johan og Elias er hjemme, og jeg derved misser tid sammen med dem. Jeg hænger simpelthen snart mig selv i en klokkestreng og det er bare så pisseirriterende. Og ja, jeg ved godt at jeg skal unde mig selv tid og ro, men jeg ved nærmest ikke hvordan. Meget, meget mærkeligt, og jeg siger til når det går over / jeg finder løsningen / jeg kommer af med samvittigheden ved kirourgisk indgreb…

9 Comments
Previous Post
Next Post