“Peter Dal” / Postmand Per – hvad er forskellen?

Vi er ikke helt færdige med hverken peter dal eller mimgminerne herhjemme, men jeg skal nok skåne jer for yderligere historier om min fantastiske søns syn på netop de dyr. Elias har simpelthen opdaget glæden ved at fortælle historier, men også ved at høre dem. Ind i mellem fortæller han en fantastisk historie om, hvad der sket i løbet af dagen (mødt julemanden, reddet på en stor hest, sejlet i en stor båd), og andre gange vil han gerne have en spritny historie om… Postmand Per. Altså at jeg opfinder en ny. Det stiller store krav, men jeg gør det naturligvis gerne. Så på sådan en morgen som denne, hvor Elias har holdt os vågne hele natten, synes jeg det er meget fantastisk, når han snupper Peter Dal bogen og begynder at læse højt for mig af den… – om Postmand Per. Så hænger det hele sammen.

6 Comments
Previous Post
Next Post