Hot hot hot

Jeg har kendt mange, der var bidt af en gal yogamåtte (?); og der er da også bloggere herude i cyberspace, som dedikerer liv, tid og masser af bogstaver til at overbesvise os andre om at se at komme afsted. Klik her og her, hvis du vil læse med hos et par af de kloge damer.

Jeg har dyrket forskellige former for motion, ingen af dem med stor glæde undervejs, snarere med intens lykkefølelse over at blive færdig med en løbetur, en svømmetur, etc, og jeg endelig var ude af det. Det et et mønster jeg har fået brudt for første gang i dag. 90 minutters HOT YOGA i 37 grader varmt lokale på Christianshavn var så vidunderligt, at jeg slet ikke kan forklare det. Og sindssygt hårdt. Og jeg svedte mere end du ville vide. Men det var som om, at det med at få styr på vejrtrækningen og at jeg faktisk var nødt til at koncentrere mig, var noget af det mest afstressende, jeg nogensinde har prøvet. Mere af det, tak. Klik her, hvis du vil se, hvor jeg har været.

8 Comments
Previous Post
Next Post