Hansi Hinterseer, CV Jørgensen og andre talenter

I går opdagede jeg at dette væsen, den hår-fagre Hansi Hinterseer (NOGEN må tage pis på verden med dét navn) ligger nummer 1 på de danske hitlister med sit storværk: The Danish Collection. (Dette må naturligvis lære os noget om, hvilken gruppe i Danmark, der stadig mest køber fysiske albums i stedet for at shoppe hos i-tunes.) Hansi Hinterseer er naturligvis skræmmende good looking, sikkert ikke bange for at hælde honning i øregangene på selv de døveste damer, og nummer et og alting, men han er dog for intet at regne mod …. min mand. For samtidig med at jeg opdagede at selveste Hansi Hinterseer (er faktisk blevet RET glad for det navn nu…), sker der nemlig også noget andet i musikverdenen, for eksempel at Johan fremhæves. Det kan jeg faktisk virkeligt godt lide. Klik her. Og læs igennem hele den lange tekst til du møder ham.

5 Comments
Previous Post
Next Post