Oprydning

Det er gået lidt i stå for mig med kreativiteten. Ikke fordi jeg ikke har lyst, nej, det synger i fingrene for at komme i gang. Mere fordi jeg ikke har haft tid, eller er faldet om i sofaen, når Elias er blevet lagt. Det er jeg faktisk ked af. Det er pisseirriterende og alt for frustrerende, når man (jeg…) glemmer at prioritere noget der gør én (mig…) så glad og giver så meget overskud. Det er faktisk også temmeligt dumt. Men nu har jeg gjort noget ved det:

Nu er det jo ikke en hemmelighed at mine kernekomptencer handler mere om kaos end om orden. Så når jeg nu siger at jeg har ryddet op og ryddet ud, så mu der simpelthen ikke fnises for meget, vel. Men det har jeg. Her. På min opslagstavle. Vinterskallen er væk og jeg er klar til ny inspiration, nye input og fremfor alt: Til nye ideer.

3 Comments
Previous Post
Next Post