Kattedamer

I ved godt at man altid taler om kattedamer, som sådan nogle gamle damer, der tøffer lidt rundt med deres katte, ikke? Nå, men nu har jeg altså fundet dem. Sammen med Elias. Vi gik tur i forårssolen på Holmens Kirkegård på Østerbro og Look and behold! Dér midt på kirkegården bor 3 katte. De er kulsorte og har smuk skinnende pels, ligner ikke vildkatte der har fået tæv, men ligner faktisk nogle fede og ganske tilfredse stuekatte. De var ret sky. Det ville jeg sådan set også være hvis en toårig med nye solbriller tromlede efter mig for at klappe på mig, men midt under jagten (Elias ville selv mene at han listede), kom tre hmmm… ældre…. damer gående. Komplet med mærkelige hatte, cerutstemmer og virkeligt meget læbestift. Altså som taget ud af en bog! De havde en ordentlig sæk Whiskas med, og kattene stormede dem i møde. Tre sorte katte og tre damer med læbestift og whiskas. Kattedamerne findes. Jeg synes ikke jeg kunne tillade mig at tage billeder af dem (yep – jeg har skam skam i livet…), men de tre sorte klatter på billedet er katte der spiser damernes medbragte mad.

4 Comments
Previous Post
Next Post