Fantastiske Nye Blogs #4

Denne runde har vist sig at være en virkelig god idé. For der er så mange fantastiske blogs derude, og så mange man kan lære så meget af. (Og hvis du kender én jeg bør skrive om, så giv mig lige et heads up). Mette Holbæk har skrevet meget sporadisk (det kan man vist godt kalde de drypvise indlæg, der er kommet nu og da), men nu har kommunikatoren taget fat i nakken på hende, og hun er nu ophavskvinden til en af de bedste danske faglige blogs, jeg kan komme i tanke om. På rekordtid har Mette gjort sin blog til ikke bare et talerør, men faktisk også til et forum, og det er edderbankemig godt klaret. Mette blogger med stort vid, bid og masser af erfaring om, hvordan man får mere succes med sin forretning, sin markedsføring og sin evne til at finde en særlig plads i verden til ens særlige talenter. Og så er hun sjov. Klik her og læs med på nye indlæg hver dag.

1 Comment
Previous Post
Next Post