Nyt shoppemekka for de kreaStive

På Blegedamsvej på Østerbro i København er der for nogle uger siden åbnet et vaskeægte shoppemekka for de KreaStive i blandt os. HUSFLID hedder butikken, og i går, nåede jeg for første gang indenfor. SÅ FINT! Rikke der har butikken, fortalte mig at hvor andre ikke kan administrere et dankort, kan hun ikke administrere en kælder… Så butikken er fykdt med vintage-stoffer, rigtigt mange ting fra 1970-erne, og alt, hvad hjertet kan begære af papir, stoffer, blonder, pap, dimser og dutter til diverse kreaprojekter. Og butikken er målrettet børns kreativitet: Ingen for-malede ansigter på papkuglerne, ingen facitlister til hvordan tingene SKAL ende med at se ud, men masser af materialer til at udfolde sig selv.

Børneparkering a la Husflid
12 Comments
Previous Post
Next Post