Fantastiske Nye Blogs #3

Denne blog er faktisk ikke ny – men den er ny for mig. Klaus, som står bag bloggen var god at gøre mig opmærksom på den (du må også meget gerne sende mig en mail, hvis du har en idé til hvilken blog der bør fremhæves her: Julia@julialahme.com). Bloggen hedder Dagens Design, og viser – snarere end beskriver – arkitektur og design. Klaus hæver ambitionsniveauet for os alle, for han skriver nemlig BÅDE på dansk og på engelsk, så han dermed både lokker danske og internationale læsere til. Klogs, tidskrævende, men det er der helt sikkert også masser af fremtid i… Læs med her, hvor Klaus selv skriver om sin blog. Den er flot, skulle jeg hilse og sige!

Dagens Design er et online nyhedsmagasin med fokus på design og arkitektur. Vi opdaterer dagligt med historier og billedserier, og har til opgave at fungere primært på det visuelle plan. Vi giver et overblik over de nyeste strømninger, og modsat andre eksisterende online magasiner skriver vi både på dansk og engelsk. Hver artikel linker til pågældende tegnestue eller designer. Dagens Design er ikke et traditionelt online magasin. Vi vil gerne præges udefra, og opfordrer designere, producenter, studerende, tegnestuer mm. til at indsende deres nyeste ideer og designs.

1 Comment
Previous Post
Next Post