Fantastiske Nye Blogs #2

Så er det vist på tide, at vi kridter skoene og prøver at følge med det lækker-feministiske dagblad / dameblad, Damernes Magasin, som med humor, vind i håret og fra en ølkasse fortæller os andre, hvad der rør sig dér i kvindelivet hvor alting ikke KUN handler om neglelak og blomstrede stoffer (host host – jeg føler mig SLET ikke truffet). Pointen er bare at Cathrine og Helle som står bag bloggen gør det de gør med det berømte glimt i øjet, så man føler sig inkluderet og ikke ekskluderet. Helt fantastisk faktisk. Til de af Jer, der har været på min workshop om at blogge, så ved i hvor (helt utroligt) meget jeg går op i den klassiske OM-TEKST på en blog. Den der faktisk fortæller én, hvad man kan forvente sig af at følge med i bloggen. Damernes Magasin´s OM-TEKST er til 13 / 12 efter den nye skala / UG med kryds og slange. Læs bare her:

Damernes Magasin er et blogmagasin af kvinder til kvinder. Vi er en samling helt almindelige kvinder i slut-tyverne – start-trediverne, der ønsker noget andet end den sædvanlige dameblads-designervagina-intelligens-reducerende retorik og den feministiske hår-under-armene råben røv. Vi mener, det er muligt at lande et sted midt imellem – hvor vi tror, de fleste kvinder i virkeligheden befinder sig.

Vi er ikke kvinder, der hader mænd. Vi er heller ikke kvinder, der hader kvinder med andre holdninger end os selv.  Ingen bitterfisser! Vi savner bare at se, høre, og læse om ligesindede i den danske mediesfære.

Vi skriver om verdens tilstand, men også om hvordan vi har det. Fra Christiansborg til det hvide hus, fra Kanal 4 til DR2, fra finkultur til popkultur og fra det politiske til det personlige.

Damernes magasin startede i september 2009 som et mødested og diskussionsforum for en gruppe kvinder i København.

I marts 2010 inviterede Damernes magasin resten af Danmarks damer, og de mænd der tør, indenfor.

5 Comments
Previous Post
Next Post