Kunst til væggen

Er kommet til at surfe, og det skal man jo lade være med, især, hvis man havner steder, der hurtigt kan komme til at resultere i bevægelsen “click-to-buy”. Men se nu her, en skøn plakat, og der er både puder og mange mange flere skønne plakater hos Wayne Pate. Denne plakat koster 22 pund (kan ikke finde tegnet), og ville se så lækker ud på min væg.

5 kommentarer

  1. Har du haft blog-abstinenser? 3 indlæg inden klokken er 16 – imponerende 🙂

    Fin plakat! Den minder mig af en eller anden grund om folkeskolens engelskundervisning. Tror det er måden mændene er tegnet på…

  2. Hmm, sjovt jeg kom også til at tænke på en undervisningsbog fra folkeskolen… men den kunne også pynte på min væg synes jeg…

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *