Luksus, luksus, luksus

Når man som jeg ikke er vandt til at have adgang til bil, ejheller er vandt til at bo i en husstand med kørekort, har visse ekspeditioner ud i verden været… ahem…. rimeligt anstrengende med Elias og alle de tre millioner basale fornødenheder man skal have med, når man bevæger sig to meter væk fra et autoriseret puslebord med et blebarn. Men nu har Johan kørekortet og vi har dermed også fået license to beg andre om at låne os deres biler. Og i dag kørte vi således afsted til Påskefrokost med Svigerfamilien, i regn, med bagagerummet fyldt af klapvogn og kager, og med kaffe i hånden. Luksus, luksus, luksus.Så dejligt det var. Selvom det regnede. Fik jeg sagt luksus?

Og i går havde jeg tid til at bage og kunne således fylde en kasse med kager til alle. (Tid til kager = luksus, luksus, luksus) Fuldstændigt overpyntede sukkerchockkager med ekstra sukker og sukker ovenpå. Og så liiiige lidt sukker. Alle ungerne blev glade. Luksus, luksus, luksus.

Luksus, luksus, luksus. Og nu snart et barn der er lagt i seng, et glas rødvin, udsigt til endnu en fridag. Luksus, luksus, luksus.

7 Comments
Previous Post
Next Post