Mød Anette: Om bøger, børnelitteratur og alt det ind i mellem

Ind i mellem synes jeg lige der skal sættes tid af til at introducere nye og spændende blogs, og min kære kollega, Anette, står bag to af de fineste nye blogs. Hun er nemlig lige som så mange af os andre blevet bidt af en gal blogger. (Naturligvis ikke bogstaveligt talt.) Anettes private og blog om kultur, litteratur og hverdag, kan du finde her, og den er i den grad et besøg værd! Anette er desuden redaktør på bloggen Lærerværelset som er et lækkert forum for alle der arbejder med litteratur, børn og formidling. Her er der både forfattere, der gæsteblogger, nye bøger og masser af spændende og  skønt børnelitteraturnørdede diskussioner.

3 kommentarer

  1. Altså, hvor en dejlig inspiration – glæder mig så meget til at dykke ned i bøgernes verden gennem blogtunnelen. Tak.
    Vil nogen mon hjælpe mig, der er ny i blogland, med en ting? – Hvis man læser et ældre indlæg på en blog og bliver inspireret til at skrive en kommentar – er det så som udgangspunkt fuldt ud spildte kræfter, fordi ingen nogensinde læser den, eller er det normalt, at bloggere bevæger sig frem og tilbage i tiden?
    På forhånd tak til dig, der vil svare.

  2. Kære Louise, Jeg mener ikke det er spildte kræfter. Bloggeren får jo automatisk en besked om at der er kommet en kommentar ligegyldigt hvor gammelt indlægget er. KH J

  3. Tak Julia for nogle lækrer links. – Du kan tro jeg har benyttet mig af dem..ligefra Pippi Langstrømpe til det meget inspirerende link “lærerværelset”. Det er et fedt forum.
    Jeg landede lige i Bolagna på den HELT store børnemesse. – Inspirationen blomstre…JUHUUU

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *