Glædelig onsdag – eller er det torsdag?

Jeg er så træt. Træt-træt-træt. Og syg. Og hoster og harker, og dette er en af de dage, hvor man ikke kan holde fri, så jeg er også helt fyldt op af selvmedlidenhed. Johan skal spille i Viborg i aften, så aftenen og natten med The Vågen Wonderboy er igen min helt alene. Og så er jeg gammel. Jeg er gammel og tusind år inden i og uden på, og jeg har fået en helt ny og flot rynke (fure) i panden i løbet af den sidste uge, og efterhånden er botox / pølseforgiftning den sidste udvej. Eller søvn. Bare et døgn eller 14. Og så noget medicin. Noget der tager det hele inkl rynker i én hurtig bevægelse. Ja tak. Det vil jeg også gerne bede om. Og en kage.

10 kommentarer

 1. ØV!
  Hvis jeg boede lige om hjørnet kom jeg altså forbi med en kage. Det manglede da bare!
  Håber du finder kræfterne et eller andet sted til at kæmpe dig igennem dagen. Trods alt.
  Kram!

 2. Jeg kan satme godt forstå, at du har selvmedlidenhed! Det er da for hårdt det dér…
  Ud af dine løsningsforslag hælder jeg nok mest til søvn og kage 😉
  Håber du kommer gennem dine pligter i dag og i nat og derefter får mulighed for at sove.
  Mange tanker til dig.
  KH

 3. har du ikke nogen der kan tilkaldes med kort varsel? Så gør bruge af det!

  Du skal bede om den hjælp dér inden der er noget der kortslutter, take it from someone who knows ;-(

 4. Jeg får simpelhen lyst til at skrive nåh, nåh, nåh og nåh – at stryge dig over dit smukke hår og holde din svedige hånd! Lave varm chokolade og skære de skønneste frugter ud til dig i mundrette stykker. Tage den lille vågen Wounderboy med mig og først bringe ham tilbage, når hans smukke mor er frisk og fridig igen. I stedet kan jeg blot sidde her og drikke den skønneste te, som jeg har fået i gave af en fantastik kvinde, og læse den meget eksistentielle bog “sig farvel” fra selv samme fantastiske kvinde! Du skal bolt vide, at jeg herfra, hvor jeg sidder sender dig kærlige tanker, god bedring med ønske om en der er tæt på dig må bringe dig rige velsignelser af omsorg!
  Jeg må slutte inden jeg overskrider de 200 ord eller mere……. Love from China town <3

 5. Enig med mor-til-to. Ring efter noget hjælp, Julia. Du trænger til time out. Og bed vedkommende tage kage med. Måske skulle vi opfinde en blogger-SOS-knap?

 6. Hej Julia.

  Har fået følgende råd fra en veninde: Hvis man/eller ens barn hoster rigtig meget, så skal man smøre fødderne ind i mentolatum og tage strømper udover inden man går i seng. Min veninde havde prøvet det på datter og mand, og det virkede…
  Håber du har fået fat i en kage – og at du får noget tiltrængt søvn.

  Kh

 7. Søvn og botox kan jeg ikke klare, rynker har jeg deriomod en del af, men dem gider du nok heller ikke dele, men en kage det kunne vi nok finde ud af… bare sig til…

 8. Hvis du bor i nærheden af Marstalsgade, kan jeg godt være kagebud i aften, da jeg skal besøge min veninde på Østerbro!

 9. Suk, gid jeg kunne komme med en genial løsning til dig, trøst der virkelig lindrede og handlinger, der virkelig hjalp.

  Det nytter dig ikke særligt, at jeg smider en masse bandeord efter dine søvnløse nætter eller din hoste eller dine “rynker” (?? Jeg så dem ikke!) ……men du skal bare vide, at vi er mange, der forstår dig, føler med dig, beundrer dig (hvordan kan du være så sjov, så givende og så inspirerende trods så lidt søvn?!!), og ja under dig snart at få sovet!

  Knus

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *