Den svenske kongefamilie er på besøg

Her på bloggen. I en helt vidunderlig udgave, som samtidig er så rædselsfuld nationalistisk at man må holde sig lidt for øjnene. Med mindre naturligvis at man – som jeg – ikke kan lade være med at kigge:

Og så lige et par nærbilleder, for der er jo visse detaljer man nødigt ville gå glip af:

7 kommentarer

 1. Kære Julia

  Svenskere kan bare noget, vi ikke kan i DK – og helt uden, at de selv synes, det er kikset 🙂 Tro mig, har selv boet der – og fulgt med i Melodi Festivalen (det, som vi andre kalder Melodi Grand Prix), set helaftensshowet ‘Bingo-Lotto’ på den førende tv-kanal lørdag aften (inkl. bankoplade og særlig svensk banko-pen til at markere de opråbte numre med!), handlet ind på rabatkupon’er i ICA – herunder ost på tube og meget mere. Og oplevet en stolthed uden lige af både kirken og deres kongehus 🙂 Beundrer dem egentlig lidt – svenskerne – for deres evne til at være sig selv og være ligeglade med, hvad resten af verden så synes er in eller out. Tænk, at man kan det som samlet nation …

  De kan i øvrigt også noget med ord – svensk som sprog fungerer lidt lige som engelsk, særligt når man formulerer reklametekster, slogans osv. Man kan udelade nogle af de små fyldord, så man kan sige en hel masse på meget lidt plads. Det er det eneste, jeg kan savne lidt på dansk.

  Jeg ønsker dig en herlig søndag i solskin!
  Kh. Maja.

 2. Jeps, det er nok en lille smule corny… Men jeg har bl.a. et billede af vores egen dronning (som teenager) i A4 str. og et lidt større billede af Christian X til hest, hængende på min væg i stuen… Men jeg er jo også bare en lille smule corny… ;o)

 3. Pudsigt. Snart kommer den svenske konge familie ogsaa paa besoeg i Brasilien. Og faktisk har de spurgt os om et menu forslag i den anledning, det er sendt og lige nu staar valget imellem os og et andet catering firma. Det bliver vildt og se om det er os der skal levere!

 4. iiih, glansbilleder (helt uden honningkage).

  Jeg har altid været en lille smule forelsket i kronprinsesse Victoria 🙂

 5. Ajjj, hvor er det kikset. Især kungen – jeg synes altså ikke glansbilledeformatet er særlig flatterende for ham

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *