Gør det selv – Fendi-taske

Herude i Blogland har vi vidst det længe – gør-det-selv er det vildeste. Det at sætte sig eget præg på tingene, at være kreativ og at sige ja tak til håndarbejde er det nye… sort. Det har de også opdaget i det store gamle, hæderkronede modehus, Fendi. De har simpelthen lavet en taske, du selv skal brodere på for at den bliver færdig. Og her har jeg lånt billeder af Net-a-porter.com, og hvis I bliver sure kære internetbutik, så send en mail, så skal jeg nok pille indlægget ned.

Men se her: En Fenditaske med broderikit. Den kan blive din for kun 897,33 € plus porto etc, og så lige nogle skønne håndarbejdstimer oveni:

4 kommentarer

 1. Oh – du skønne fristerinde! Det kribler altså voldsomt i fingre og visakort.
  Hm i første omgang nyder jeg bare tanken om… åh at eje!
  Tank for ideen

 2. Hvad nu hvis man kommer til at lave den forkert?? Ej det er da det villldeste pengespild i verden hvis du da lige spørger mig!! og så er den jo ikk ret æn!! Ej blir da næsten helt grumpy!!
  P.s håber du fik min mail med adresse. min mail er virkelig fjollet for tiden 🙁

 3. I mit univers er der ikke noget der er forkert, det er blot en effekt, der gør din taske unik.
  Jeg har slet ikke bemærket om tasken var pæn. Det er måske mere tanken om at få et færdigt sæt i hånden og vigtigst: Sit down og gør som der står. Jeg kan fornemme det mediative helt ind i sjælen.
  Jeg har ikke fået din mail
  Ingerlise

 4. Ej hvor fedt 🙂
  Så kan man lige lave sin egen unikke og helt personlige Fendi taske, som ingen andre har. Jeg tror personlige tasker, smykker, tøj, solbriller osv er fremtiden. Folk vil være unikke og anderledes, og det kan man blive på denne måde 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.