Søstersolidaritet?

Jeg er nødt til lige at slå i bordet – nu stopper det altså: Hvad sker der for at kvinder ikke gider hjælpe hinanden? Hvad sker der for at kvinder ikke anbefaler hinanden til jobs, hjælper hinanden i forhandlinger eller bare roser hinanden? Nu har jeg endnu en gang hørt en rædselshistorie om hvor onde vi kvinder kan være ved hinanden. Denne gang handler den om en eksamenssituation, hvor en studerende ikke ville hjælpe en medstuderende ved at låne en vigtig bog til hende. Fordi det mas og bøvl studerende nummer 1 havde haft med at finde bogen havde jo taget læsetid fra hende…. Så det ville give ulige konkurrence hvis studerende nummer 1 hjalp studerende nummer 2, så nummer 2 bare FIK bogen….

Konkurrence? Spørger du nok, ligesom jeg gjorde,

Ja i forhold til karakteren, var svaret.

Helt ærligt, damer, sådan gider vi sgu da ikke at være, vel?

16 Comments
Previous Post
Next Post