Det BLIVER forår – en dag

Ja, der er desværre ikke lydfil på her, men mens jeg gik og skubbede barnevognen sang Elias: NE-eeeee – NE-eeeeee, hvor er søde NE-eeeeee? Han mener naturligvis sne, men der er forår i luften og sneen er på retur!

4 kommentarer

  1. Åh ja, forår! Trænger trænger trænger til det…. Nu har vinteren varet længe nok, og jeg mærkede det også idag – gik med åben jakke over og handle imorges, med et stort smil på 🙂

  2. Ak ja, jeg fejrede også dagen med åbne vinduer i flere minutter… og nåede endda at høre et fuglefløjt!!! og så er jeg ellers blevet bombarderet med flyvende sne fra taget. Og jeg kan lige orientere, at når det kommer fra tredjesalshøjde, så gør det faktisk ret ondt, når man bliver ramt af selv den mindste klat.

  3. jep – sidder med åbne vinduer og hører fuglekvidder og ser næsten ignen sne i landskabet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *