Søstersolidaritet

Kender du det – nogle gange synes man liiiige at tingene er lidt hårde? Lidt svære… Og så får man en hjælpende hånd eller et godt råd, der får sagerne til at blive lidt lettere. Jeg har lige brugt nogle timer sammen med en meget klog dame, hvor vi blandt andet talte om det gode familieliv, hvorfor kronprinsser ikke skal være forbilleder og om søstersolidaritet.  Søstersolidaritet holder. Er det bare mig, eller er der et eller andet særligt fantastisk ved kvinder, der rent faktisk gider at hjælpe hinanden? Der er så mange svære ting i verden, så meget stress, så mange problemer med at få enderne til at mødes, at når man faktisk møder søstersolidariteten, skal man huske at hylde den. Det er hermed gjort. Kvinder skal hjælpe hinanden og jeg er fan af dem, der gør det.

16 Comments
Previous Post
Next Post