Et år med magisk tænkning

En af de bøger, der nogensinde har gjort mest indtryk på mig er Joan Didions The year of magical thinking, som handler om hvordan hun prøver at leve med tabet af sit livs kærlighed, da hendes mand pludselig dør midt i aftensmaden. Bogen er uendelig sørgelig og helt ekstrem livsbekræftende, og i den grad en bekræftelse af det, jeg også lærte da jeg skrev Sig Farvel, nemlig at sorg er kærlighedens pris.

Nu er The year of magical thinking // Et år med magisk tænkning simpelthen på vej ud som teaterforestilling. Det er en monolog, og det er den skønne Karen-Lise Mynster der leverer den. Den har premiere i februar og spiller en måned på Nørrebro Teater. Jeg skal helt klart ind og se den. Og bogen; bogen er simpelthen vidunderlig.

3 kommentarer

  1. Fantastisk bog, som virkelig gjorde et stort indtryk på mig – jeg er sikker på at opsætningen med Karen-Lise Mynster er bogen værdig. Hun er i sig selv fantastisk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *