!!BLOGWORKSHOP!!

Dette indlæg er lidt langt – og til dig, der endnu ikke blogger…

Yep – så er det simpelthen blevet tid igen.

Og jeg GLÆDER mig!

Sammen med yndlings-Lykke afholder jeg den 22. februar en workshop i at blogge. Vi har gjort det før, og det var ganske fantastisk. Det er et grundkursus i at få gang i en blog, med helt stramt fokus på de journalistiske vinkler, der får DIN blog til at skille sig ud fra alle de andre, men workshoppen handler i lige så høj grad om at få kickstartet sin kreativitet,  sin professionalisme og om at kunne deltage i fællesskabet. Workshoppen giver dig desuden uvurderlige tips og tricks, så du ikke pludseligt går i kramper over at du, der aldrig kan få dig selv til at skrive på Facebook hvordan du i virkeligheden har det, pludseligt skal til at blogge!

Det at blogge er for mig, og for rigtigt mange andre, en investering i sig selv. Det er en måde at være kreativ på, udfordre sig selv professionelt og en ærlig og lige vej ud i verden. Det er rent frikvarter for voksne.

Workshoppen er simpelthen en genvej til at åbne nogle af de mange døre blogverdenen har åbnet for mig, og for rigtigt mange andre. Ja, jeg ÆÆÆLSKER hele denne sfære, og kan nørde derudaf i timevis (ligesom i går), men klik dig ind her og se om det ikke skulle være noget for dig. Der gives naturligvis rabat til alle læserne af denne blog, nemlig hele 700 kroner  indtil den 3. februar 2010 (det har jeg ganske vist ikke aftalt med Lykke, men hun er på ferie lidt endnu…). Så klik her, jeg håber meget vi ses!

7 Comments
Previous Post
Next Post