Hilsen fra Mødrehjælpen

Som I måske husker satte jeg sammen med en masse bloggere en større indsamling i gang op til jul, så Mødrehjælpen kunne hjælpe bare nogle af de mange enlige mødre og deres familier, som havde søgt om hjælp i 2009. Og her er endnu et bevis på, hvor fantastisk blogverdenen er: Læs Jorunns (mødrehjælpens fundraiser) hilsen her:

Tak for din mail og din og dine kollegers hjælp og forsinket et godt nytår! Vi har haft en rigtig god indsamling, fordi vi fik en massiv opbakning fra så mange, (…). 933 udsatte og sårbare børnefamilier søgte om julehjælp og takket være megen omtale af indsamlingen kunne vi hjælpe dem alle, så de kunne holde en god jul med deres børn. Jeg har ikke mulighed for at se hvor mange der gav et bidrag fra jeres hjemmeside, men i år fik vi samlet over en million kroner ind via hjemmesiden og det er meget flot. Så tusind tak for hjælpen. Jeg håber I vil hjælpe os igen næste år.

6 Comments
Previous Post
Next Post