Invitation

For et par måneder siden viste jeg hvor slemt det roder herhjemme hos mig. Det kom der en del reaktioner på, og mange skrev at de også gerne ville lære, hvordan man rydder op. Og ind på blogscenen trådte så Dorthe, som lever af at hjælpe alle os andre rodehoveder. Dorthe og jeg begyndte at skrive frem og tilbage, og nu er det så resulteret i en foredragsaften, hvor jeg er kommet i fint selskab og skal gøre mit bedste for at leve op til det. (Og inden du spørger: grunden til at det ikke er gratis er at ingen af os har en lade, vi lige kan invitere til bal i).

Foredrag – Love it or leave it.

Tirsdag d. 19. januar 2010 får du muligheden for at møde hele 3 forskellige kvinder med noget på  hjertet, på én aften. Under fællesnævneren ”Love It Or Leave It”, som ganske enkelt er 3 bud på hvordan du skaber personlighed med oprydning, i bolig indretning og på din blog.

Dorthe Mey Jensen – Oprydning.

Hvis du ikke kan finde ro i dit eget hjem og har mistet overblikket over hele familiens rod, så er Dorthe Mey Jensens foredrag lige noget for dig.            Få tips og tricks til hvordan du kan lette din hverdag ved hjælp af enkle idéer inden for oprydning.

Se også nærmere på www.DorthesRoderier.blogspot.com og Facebook.

Lotte Lova – Personlig indretning

Dit hjem afspejler dit indre og det er en nem og god måde at tage temperaturen på din nuværende livssituation. Lotte Lova giver dig ideer til hvordan du nemt og billigt kan skabe et hjem der afspejler din personlig.
En god appetitvækker til foredraget ”Sådan skaber du et autentisk hjem”.

Se også nærmere på www.lottelova.com og www.facebook.com/LovaLykke

Julia Lahme – Blogging.

De fleste af os har behov for at udtrykke os selv kreativt. Blogging giver dig unikke muligheder for at gøre netop det, og for at bruge det du laver både personligt og professionelt. Mød Julia og hør, hvorfor du ikke kan undvære en blog, og et kreativt rum, der er helt dit eget.

Se også nærmere på julialahme.com

Foredraget er tirsdag d. 19. januar kl. 19-21 – Jagtvej 111C, Baghuset, 2200 København
Prisen er 100 kr. – Tilmelding på dorthemey@gmail.com (begrænset antal pladser – så meld dig til med det samme og husk at melde dig fra igen, hvis du alligevel ikke kan komme)

10 Comments
Previous Post
Next Post