Fut i Maria

Dengang alle røg cigaretter, og det kun var de kedelige der ikke gjorde, gik jeg i børnehave i Odense. Der lavede vi tændstiksæsker med pynt til alle forældrene i julegaver. Og askebægre vist nok også. Jeg ved ikke om det var det, der drev mig, men for nyligt fandt jeg denne fine sag, som jeg blev nødt til at tage med hjem. Ikke mindst fordi jeg ikke skal bruge den (ejer ikke en pejs, og det ER trods alt muligt at tænde stearinlys med en lighter). Nå, men der er fut i Maria, ryger er / var stadig sjovere (lad mig nu holde fast i den kæphest, pleeeease) og ih hvor jeg glæder mig til jeg fylder 70 og må begynde at ryge igen. Hvis jeg altså vil. Og blive sådan en dame der liiiige snupper en sherry til teen.

P1020926

5 kommentarer

 1. Hej Julia,
  Glædelig jul.

  Jeg er førstegangs mor til Karla på 10 uger og fik “Hvor lagde jeg babyen?” i julegave. Jeg er på side 100 og har indtil videre tudet af grin (alene for mig selv mens jeg læste i bogen ude i badekarret), men også været rørt helt ind til benet over den måde, du skriver så ærligt på om den “nye” hverdags op og nedture og ikke mindst nye indsigter.

  Fedt!

  Kh
  Ane

 2. Det er så pudsigt, vi taler ofte om Christians mormor, der var slagter-kone. Og i følge Christian den mest skønne og dejligste skrappe kvinde i hele verden. Og drak altid en lille een til kaffen/frokosten/aftensmaden. Hun røg også. Og sådan var hun. Aldeles vidunderlig og kærlig. Hende gad jeg godt at have mødt.

  Hun gjorde lige akkurat som hun ville.

  Når jeg bliver fuld – får jeg altid lyst til en smøg. Indtil jeg lugter til een, der lige har røget, så gider jeg ikke alligevel. Tænk, at jeg er nået dertil… *G*

 3. Juleaften sad vi og talte om alle de gaver, som vi lavede til vores forældre, da vi var børn. Og vi havde alle lavet askebægre og de fineste tændstiksæsker. Hvad skal vores børn dog finde på? :o)

  Glædelig jul.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *