Savne

P1020766

Jeg har været stukket af hjemmefra. I tre dage.Nu er jeg godt hjemme til Klimatopmøde, snevejr og vasketøj.

Her til morgen var Elias derfor kun ca kvart så begejstret for at se mig som jeg var for at se ham, men nu er jeg altså hjemme igen. Helt propfyldt af nye indtryk, tid, nærvær, kys og med kufferten fuld af engelske julekager, som jeg før eller siden nok føler mig tvunget til at begynde at vise frem herude på bloggen. Og så er jeg fuld af savn… For lige gyldigt, hvor anstrengende Elias kan være når han ikke sover, så savner jeg ham lige så snart jeg er væk fra ham. Bløde, varme babyarme, grinebiddersmil, små sange og masser af snak om mimgminer og hulemænd. Jeg savner også små våde kys og klap på kinden. Jeg glæder mig til i eftermiddag, til han kommer hjem med røde kinder, og til jeg skal holde ham tæt. De tager røven på en, de rollinger, det gør de altså.

9 Comments
Previous Post
Next Post