Fandme pænt.

Jeg bliver ikke voksen foreløbig. Se, hvor pæn min vindueskarm er.

P1020559

18 kommentarer

  1. Og hvad er der nu galt med dyr i vindueskarmen???? Vi har selv adskillige eksemplarer. Og vi har altså en hæk og eget matrikelnummer :megetvoksent:

  2. Vi har sådan to der minder rigtig, rigtig meget om det største af dine der… Det er TOPPEN af god smag – det er bare de andre der ikke forstår det.

  3. pænt og hyggeligt er ikke nødvendigvis det samme, nogen gange må man simpelthen vælge! Jeg kan se du valgte rigtigt, ligesom jeg også føler jeg har gjort med min lille nisseby fuld at strikkede og hyggelige ( ikke pæne) bamse-nisser og andet der bestemt ikke er afstemt på stilen medmindre “uden stil” kunne være det man afstemte på….. Nåh men det gode ved dette lille bord jeg har fuld af disse smagløse nisser i børnehøjde, er at de må leges med, og det bliver de! Det er hygge!, men pænt NEJ…

  4. Pænt er lige hvad det er! Lykken er at give sig selv lov, til ikke at blive helt voksen når det gælder små mærkelige dyr;0) (det er iøvrigt Jane der har pyntet videre på min gamle hjorte ide)

  5. Jeg er simpelthen nødt til, at tage et billede af min hjort – den er i grøn glimmer :o)
    Har du en mail – måske er jeg bare så træt, at jeg ikke kan se den?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *