Puslebord søges!

Min kære yndlingsfotograf Line Klein, som du måske også kender fra hendes smukke blog, skal fotografere pusleborde til et lækkert magasin. Måske er det et du har stående? Se venligst her, og kontakt Line med spørgsmål eller pusleborde (Lines Mail står nederst i indlægget)

Line skriver:

Det er til en artikel som handler om, hvordan man kan pifte sit eget pulsearrangement op og blive inspireret. Det jeg skal bruge er pusleborde, som er spændende i form af deres stil og dekoration, farver og tilbehør. Det behøver ikke at ligne “Elle Decoration”, selvom det ikke gør noget, men der skal f.eks. være nogle fine billeder, kurve, hylder, farver eller noget hjemmelavet/hjemmesyet som gør netop dét puslebord unikt.

Der skal kun bruges billede af puslebordet, så tænk ikke på at skulle stille op til offentlig skue.
Håber meget du er den jeg leder efter, eller du kender nogen, som kunne tænke sig at få fotograferet deres puslebord.
På forhånd mange mange tak.

mail@lineklein.dk

3 Comments
Previous Post
Next Post