Superstjerner

pat
Jeg har mine helt egne superstjerne, og ind i mellem møder jeg dem så i real life, og jeg kan næsten ikke finde ud af det. For eksempel stødte jeg for nyligt ind i Isabella Smith, og rødmede så jeg nærmest ikke kunne tale. For nyligt ramlede jeg ind i PO Enquist til bogmessen og jeg fornemmede klart at han aldrig ville kunne huske at vi havde mødt hinanden og det gjorde mig sådan set bare endnu mere nervøs. Og rød. Nu har min lille lækre snart toårige Elias så fået sine egne superstjerner. Postmand Per, for eksempel, og når han dukker op bliver Elias så mundlam, at han hverken kan sige buuh eller bææh eller kiks. Det udnytter jeg groft de tyve minutter et afsnit varer. Især på en dag som i dag, hvor Elias er halvsyg, snottet og absolut ikke klar på at sove. Heller ikke til middag. Tak til superstjernerne.

15 Comments
Previous Post
Next Post