Crack

P1020506

Jaja, noget af en overskrift i en ellers fin dameblog, hvor det værste man kan brokke sig over er ungen, der skriger. Nej, jeg kommer ikke med en opskrift på rygeheroin lige om lidt. Tvært imod. Jeg har genopdaget noget:

P1020498

CRACK-IT! Fantastisk navn!

Da jeg var en lille pige i Odense kunne man få dem i Føtex i Bolbro (AKA Bolbronx). De var den største treat og lignede små konditorkager, så dukker og bamser kunne også være med. Og så smagte – og smager – de fantastisk! Men pludseligt en dag, var de væk.  Jeg ledte faktisk efter dem, men de var tabt sådan ca samtidig med at dukkerne holdt op med at komme til the.

Forleden aften var jeg så, lidt for sent på vej hjem efter en reception, forbi hos en købmand i Øster Farimagsgade og så stod de lige dér på hylden ved siden af Mariekiksene! Jeg troede nærmest ikke på det. Smukke som altid var de og jeg købte en stor pose. Nu er jeg så bange for at de igen skal blive væk for mig, at jeg har lyst til at hamstre. I stedet har jeg lavet en fotosession for dem. I kommer til at møde dem igen, hvis jeg kan nå at tage flere billeder af dem inden de er væk. De smager af barndomsminder, af sukker og af børnværelset.

9 Comments
Previous Post
Next Post