Barbaras Mus

P1020477

Disse to mus sad og ventede i en kurv hos Røde Kors forleden. Jeg ved ikke hvad jeg skal med dem, men de kostede ingenting og var så fine. De kan ikke vaskes, så jeg krydser fingre for at de ikke er fyldt med hverken møl, svineinfluenza eller pest. De er simpelthen så detaljeret lavet, med sko underbukser og knurhår, så da jeg sad og beundrede detaljerne fandt jeg en afsender på maven af den ene mus. “Barbara Sansoni”, stod der. Og jeg Googlede:

382638822_968e2cfd6c

Her sidder Barbara.

Hun er åbenbart en flittig dame som ud over selv at være kunstner har skabt et rehabiliteringsprojekt for unge Sri Lankanske kvinder, som simpelthen sidder og syr de her mus, lærer ting og sager, og i øvrigt også hvordan de skal tjene til deres eget ophold. Barbara er en ældre dame nu, men så vidt jeg kunne forstå bor hun stadig på Sri Lanka og laver nye projekter, og ikke kun med mus som omdrejningspunkt. Imponerende. Og nu bor der to mus hos mig.

16 Comments
Previous Post
Next Post