Bogmesse, en ekstra hat og en husketing

I går var jeg på bogmesse. Hele dagen. Det var ret fantastisk! Også meget mere fantastisk end modemessen, og tænk at jeg skulle sige sådan en dag, men jeg mener det sgu. Hvert tyvende minut er der (og altså også i dag), interviews og foredrag på en masse forskellige scener, hvor man møder forfattere, debattører og andre der har ting at fortælle. Det vildeste er at se folk i bevægelse. Når man er kender en forfatter fra et lille bitte billede på flappen af en bog, bliver man helt forskrækket når vedkommende åbner munden og taler. Jeg blev starstruck i flere runder… Også da jeg gav hånd til P.O. Enquist.

Jeg interviewede Christina Wedel om hendes nye bog, og Jill Mansell om hendes første på danske. Mansell er en megaproduktiv dameforfatter, som skriver noget der minder om chicklit men mere er womanlit. Anbefalelsesværdigt.

P1020436P1020437

Da jeg interviewede Christina var programmet forsinket, så der sad også nogle og ventede på en anden type forfatter. De så helt klart forskrækkede ud da Christina sagde “mascara”, men tekstilgrevinden var som altid indtagende og sjov. Jill Mansell havde allerede fans, som sad på første række og var noget så søde.

Jeg blev også selv interviewet. Af P1s fantastiske Mette Stark om “Sig farvel” og af Nynne-forfatter og journalist Lotte Thorsen om “Hvor lagde jeg babyen”. Meget fantastisk at så skønne damer tog sig tid.

Og så har jeg en ganske særlig gæst her på bloggen i dag. En hat. Men ikke hvilken som helst hat. Johannes Møllehaves hat… Hvis hatte kunne tale og den slags, ikke?

P1020439

Han havde glemt den ude bag ved og jeg nåede lige at få et billede af den inden han kom blæsende ind mens hans fortalte hvad hatten havde kostet (den var DYR), hvor den var købt og garnerede det hele med lignelsen om den fortabte søn… Ja. Netop. Hatten var at ligne med den fortabte søn… Jeg afholder mig fra at kommentere. Selvom det er svært.

Og husk lige det her, ikk… Det er nemlig så fint et tilbud (og nu også i Århus), at jeg synes det er ærgeligt at gå glip af.

7 Comments
Previous Post
Next Post