Bær lige over med mig

For jeg er holdt op med at ryge, hvilket burde give plads til en enkelt pralerunde. Jeg har nemlig fået den bedste facebookbesked nogensinde. Og ja, det er rent pral, og nej, det klæder ingen at være selvfed, men helt ærligt; jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer den:

Hej.
Jeg fandt en dag din bog hos min far, mens min papmor var graivd. Omslaget og navnet var fedt så jeg begyndte at læse. Og slugte den på en weekend. Når man i flere måndeder kun har fundet bøger med relativt klamme fostervands billeder og råd om babymad når, man ville sætte sig lidt ind i begrebet ”baby” var din bog en glædelig overraskelse.
Da jeg var færdig var jeg bare nødt til at finde ud af hvem din mand var, og det viste sig at være temmligt nemt. Tak til Google. Det havde jeg aldrig gættet. Og tak for en nice bog.
Hilsen XXX. Der med sine 15 år er langt uden for din målgruppe.

20 Comments
Previous Post
Next Post