Jeg troede ikke…

At jeg var sådan en der kunne juble over porcelæn, men jeg fik nærmest sommerfugle i maven over at få serveret så smuk en kop kaffe. Prøv lige at se…

P1020298

Og ja – igen er det The Royal Café, der var i spil. Jeg nåede slet ikke at fotografere kagen, men hold nu op, hvor er det lækkert.  Og nej, det er ikke fordi jeg er flyttet ind dernde, og nu vejer 60000 kg i ren kage – men de to gange jeg har været der, har jeg følt mig kaldet til at rapportere derfra. Den store advarsel er: Det er ikke på den måde et sted din mand sætter pris på du slæber ham hen; men din mor, din veninde eller din søster kan ikke andet end at nyde det. Og jeg troede virkeligt ikke at jeg var sådan en der var til kongeligt porcelæn. Det ender med jeg køber isbjørnen, hvis det fortsætter.

11 Comments
Previous Post
Next Post