Færdig!

Hvis du følger med her, ved du at jeg qua min musikermand sidder meget hjemme. Alene. Om aftenen. Og at jeg derfor ikke har så travlt med det vildeste rock n´roll liv, som min samling af sko og pallietter ellers lægger op til, men at jeg i stedet sidder hjemme som den dydige dame jeg er og nørkler med nål og tråd. Og rødvin. Og kolde øl. For nogle uger siden blev sengetæppet endeligt færdigt og nu vil jeg gerne præsentere endnu et babytæppe. Jeg begyndte på det i Juni (JUNI!)… Det startede sådan her:

P1010483

Og nu ser det sådan her ud (bemærk at jeg står i legetøj til anklerme)

P1020291

Og bagsiden ser sådan her ud. Og: Ja, jeg har lagt store dele af Elias børneopsparing i Libertystoffer. Jeg er en junkie. Jeg indrømmer det blankt.

P1020292

18 Comments
Previous Post
Next Post