Med ekstra udklædning, tak

kids72

Forleden stod jeg ganske udsædvaneligt i Irmakøen (det plejer jo at være i Netto, jeg har mine store åbenbaringer), og overhørte nogle damer stå og skælde ud på Halloween-konceptet. De brokkede sig over at endnu en amerikansk højtid var blevet eksporteret ud i verden, og at det endnu engang krævede for hundrevis af kroner ekstraudstyr. Først tænkte jeg at, nårh ja, det havde de vel ret i, men da jeg i går kl 1730 gik tur på Østerbrogade med Elias (blandt andet for at se Mingminen med lys på) mødtes vi af spøgelser, vampyrer, hekse og skeletter. Og ungerne havde det SÅ sjovt! Mon ikke det er lige meget, hvem der fandt på det, så længe der er en undskyldning for at klæde sig ud? Tænk, hvis man havde været så heldig at få serveret en ekstra fastelavn med slik oveni. Jeg er vild med det.

9 Comments
Previous Post
Next Post