Kvindefængsel?

Læs denne artikel på www.fri.dk. Den begynder således:

Glem alt om ‘supermums’. Det nye hippe ord for den moderne mor er en ‘smummy’. Hun er trendsetter og har ingen problemer med at jonglere mellem sine roller som karrierekvinde og mor.

Artiklen handler om, at et reklamebureau har lavet en undersøgelse blandt danske mødre og fundet ud af at 12% af os er særligt hippe. De hippeste hippe ser ikke sig selv som perfekte mødre, men laver fx mad fra grunden, har ingen problemer overhovedet med at balancere mellem egne ambitioner, interesser og familieliv og – TA DAAAAA – har Kronprinsesse Mary som en af deres mor-rollemodeller. Det tager tilsyneladende ingen ende. Er det mon endnu et nyt kvindefængsel? Eller bare et udtryk for at 12% faktisk kan alt hele tiden OG er royalister?

18 Comments
Previous Post
Next Post