Plus+Minus=Plus

P1020266

I dag er en af de dage, hvor jeg er blevet gennemblødt tre gange. Helt gennemblødt altså. Det er også en af de dage, hvor Elias troede at han kunne charmere sig ud af en påtrængende sovesituation. Og en af de dage, hvor det sidste er brugt i yndlingscremekrukken, hvor jeg helt klart har fået en rynke på hagen, mødt en kvinde som jeg troede var syv år yngre end mig, viser sig at være 7 år ældre (og man kan ikke engang ane det!) og hvor den slikpose, jeg troede jeg havde til en aften som denne er væk. Pist væk. Heldigvis er dette også en dag, hvor jeg har haft en arbejdsdag fyldt med fantastiske mennesker, rugbrødsmadder i godt selskab og virkelig god kaffe. Og hvor ting er lykkes, koden er knækket og ting pludseligt giver mening. Og ja, hvor der faktisk er rødvin i køkkenet. Efterårsdage kan både være plus og minus, og så alligevel slutte på plus.

9 Comments
Previous Post
Next Post