Fotodokumenteret regelbrud

Vi prøver at tale med ham, at forklare ham, at han ikke skal kravle rundt på møblerne, at det gør ondt når / hvis han falder ned og slår sig. Men hver gang vi kigger væk er knægten på vej op af et eller andet. Elias er nu gået over til at flytte møblerne så de ligesom passer bedre til en ny og spændende klatresituation. Nogle gange er jeg flad af grin over hans ingeniørkunst,  alle gange trøster jeg når han falder, men undervejs prøver jeg også at vise, tale og udtrykke at det er forbudt at klatre. Så smiler han venligt, overbærende, og så snart jeg kigger væk er han på vej op igen. Alle vinduer er fyldt med sikkerhedsforanstaltninger, og her ser du et billede af en knægt der tror han er under radar og helt sikkert sin mors halvvågne øje overlegent…

P1020237

13 Comments
Previous Post
Next Post