Bekendelse

På 2 dage har 2 fantastiske damer sagt til mig, at de ikke kan forstå, at jeg ikke skriver mere alsidigt herude på bloggen. For, siger de, der sker vel andet og mere i mit liv end søvnmangel?

Jooooo – det gør der… der sker en del. Jeg har travlt for tiden: Nyt job fyldt med fantastiske kollegaer og gode opgaver. Små opgaver ved siden af (mit job er deltid), rigtigt mange foredrag (SÅ fedt!). Jeg læser rigtigt meget for tiden, fordi jeg jo også skriver om bøger til Femina. Min nye bog er kommet ud. Den er jeg stolt af. Og lidt øm over. Den er lille og fin, og jeg håber sådan at den kommer til at klare sig godt derude på den anden side af mit skrivebord. Jeg ser ikke mine veninder nok. Dem savner jeg. Det er nederen ved voksenlivet – spontankaffe findes ikke rigtigt for tiden. Kun formalet, planlagt, hurtig-kaffe.

Og så er der ellers hverdagskoodinering i stor stil. Det er måske det allersværeste. Jeg har skiftende arbejdstider; det samme har Johan – og ind i mellem skifter vi så tit at vi ikke kan huske, hvis tur det er og så må vi lige sætte os ned og trække vejret sammen. Alle tre. Det gør vi så også. Men hvis det ind i mellem kommer til at lyde som om jeg nusser rundt med mit evigheds-patchwork-projekt, og så ellers ikke så meget, så er det måske ikke helt sandfærdigt. Patchworkprojektet er for det første færdigt (NEVER AGAIN) og for det andet, så synes jeg den ene dag tager den anden, og selvom jeg overvejede at lakere negle forrige onsdag er det ikke sket endnu.

19 Comments
Previous Post
Next Post