Kvinder og Teknologi

Den fantastiske Christiane, kvinden bag bloggen, but-why.dk, prøver at finde ud af, hvordan vi kvinder har det med teknologi. Det synes jeg er superspændende, så her får I en hilsen fra Christiane inklusive et link til en undersøgelse, hun er i gang med at gennemføre. Jeg håber meget at I har tid til at svare på den:

 Jeg har længe væretinteresseret i den teknologi vi alle sammen omgiver os med, og det er jeg ikke ene om. Der er dog et område, som fortjener mere opmærksomhed, end det har fået indtil nu,- nemlig jer kvinder og jeres teknologivaner og holdninger til digitale livsstilsprodukter og markedsføringen af dem.
For nogen tid siden skrev jeg et mindre indlæg på min blog om markedsføring af teknologi til kvinder. Den respons og de mange kommentarer jeg fik, bekræftede mig kun i at grave dybere.
Der findes praktisk talt ingen informationer om, hvordan kvinder forholder sig til teknologien i deres hverdag. Det har jeg tænkt mig at se nærmere på.
Jeg har nu brug for din hjælp! Jeg håber, du vil bidrage med dine værdifulde oplevelser og meninger ved at udfylde spørgeskemaet, du kan finde ved at kopiere linket her ind i din adressebjælke.
http://www.surveygizmo.com/s/151042/spoergeskemasep09
Hvis du er interesseret i at høre mere om undersøgelsens resultater, så følg med her på min blog´http://christianevejloe.wordpress.com/

5 Comments
Previous Post
Next Post