Sæsonen er i gang…

Nej, hverken jagt-sæsonen eller en ny modesæson, men snot-sæsonen. Den sæson, hvor ALTING kommer til at handle om babysittere og pasning af sygt barn. Elias stod op kl 24 i nat og erklæderede at han havde “av av” i “gokken” (JEG har IKKE lært ham at tale sådan), og vi endte på sofaen med juice og Pinguuuuuuu til klokken var halv tre. I dag kan min far heldigvis hente ham kl 11, så jeg kan komme på arbejde. Johan er på teatret (forklaring følger i næste uge) 24 timer i døgnet fordi der er premiere på lørdag og i det hele taget er det ikke verdens bedste uge. Men Elias er sød, lille, snottet og kan heldigvis kommunikere lidt, så dette års snot-sæson udmærker sig ved ikke at være en slags kompliceret Gæt og Grimmasser, hvor man skal gætte på hvor barnet har ondt, men en lidt mere eksakt videnskab. Med snot.

5 Comments
Previous Post
Next Post